KÜTAHYA / TAVŞANLI - Çardaklı Ortaokulu

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle öğrencilerimiz hazırladığı okul gazetesi özel yayını

Ara

Cahir ARF Matematik Yılı Etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları yarışmasında  öğrencimiz Belinay , Mangala dalında ilçe 1.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimize Hekim SİNAN ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Branş öğretmelerimizle LGS iş ve işlemleri için toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okul müdürümüz Fehmi AK eğitim öğretim işbirliği çerçevesinde diğer eğitim kurumları müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ock

Öğrencilerimizin başarılarını artırmak için LGS deneme sınavlarımız devam etmektedir.

Ara

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Sosyal Bilgiler öğretmenimiz  önderliğinde  öğrencileriimiz tarafından mahallemiz gezilerek çevreye daha duyarlı olalım diye etkinlik gerçekleştirdik.